П`ятниця, 29.03.2024, 01:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » Архів матеріалів

     «Україна – єдина! Під таким гаслом відзначили 22 січня  День Соборності України учні та вчителі нашої школи. Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. Традиційним стало виконання  учнями та вчителями державного Гімну України. До цього свята кожен клас підготував тематичну газету, яку презентували по- різному. У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила».

... Читати далі »

Переглядів: 138 | Додав: serdyk | Дата: 26.01.2020 | Коментарі (0)

«Нові професійні ролі і завдання сучасного вчителя

в контексті та концепції Нової української школи»

    Зимові канікули - час відпочинку та підготовки до новорічних свят. Та вчителі нашої школи вирішили в цей час повчитися. 3 січня відбулося засідання методичного об'єднання, на якому всі  педагоги мали змогу на практиці спробувати, що ж таке НУШ. Класоводи 1класу Осіння Олена Петрівна та 2 класу Терещенко Марина Василівна провели майстер- клас  з проведення ранкових зустрічей та  роботи з кубиками Лего.  Вчителі відчули себе маленькими учнями на уроці образотворчого мистецтва за методами НУШу, який провела Осіння Олена Петрівна. Цікавим та змістовним було це засідання. Кожен отримав не лише корисну інформацію, а й  позитивні емоції від співпраці.

... Читати далі »

Переглядів: 141 | Додав: serdyk | Дата: 16.01.2020 | Коментарі (0)

   Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діточки з нетерпінням чекають приходу червононосого Діда Мороза та тендітної красуні Снігуроньки, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! 

   27 грудня зимова казка «Новорічна магія» завітала до учнів нашої школи. Діти ретельно готувалися до свята і викликали захват в усіх глядачів. Сніговики, сніжинки, Снігова Королева, Ельза, Міккі Маус, Том і Джері , Гаррі Поттер – ось неповний перелік новорічних персонажів, що подарували феєричний настрій усім присутнім. Чудовими новорічними таночками порадували всіх присутніх учні 1-6 кл. та учні 7 класу.

  ... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: serdyk | Дата: 14.01.2020 | Коментарі (0)

   20 грудня в нашій школі проведено навчально-тренувальні заняття з пожежної безпеки.

    Вчителі провели класні години, присвячені цивільному захисту населення. Учні та вчителі відпрацьовували дії у разі виникнення пожежі, обговорювали різні ситуації та пропонували варіанти виходу з них, малювали стіннівки та плакати з тієї ж теми. Ще раз наголошувалося на діях рятувальної та медично-санітарної ланок у разі виявлення постраждалих в приміщенні школи. Відпрацьовувалися прийоми евакуації постраждалих та надання першої медичної допомоги, різні способи гасіння пожежі, дії у разі задимленості приміщення та виділення токсичних речовин.

   За сигналом «Увага всім!» відбулася організована евакуація учасників навчально-виховного процесу з приміщення школи за схемами евакуації. Під час евакуації велика увага приділялась правилам евакуації. Діти покидали школу без паніки, організовано. Всі шляхи евакуації були вільними та відкритими, т ... Читати далі »

Переглядів: 121 | Додав: serdyk | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

  Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст. є постійним учасником всеукраїнської екологічної ліги «Збережи ялинку». Цього року учні школи активно долучилися до справи збереження хвойних насаджень у період новорічних свят. Акція пройшла під девізом, проголошеним Всеукраїнською екологічною лігою: «Почни з себе -збережи ялинці життя!».

   Давши волю фантазії, діти виготовляли ялинки із різних матеріалів та використовували різноманітні техніки. Учні працювали, як колективно, так і особисто. Діти запропонували багато варіантів того, як можна створити святковий настрій, створивши новорічні композиції з природного матеріалу, паперу, ниток , ялинкових прикрас і ін..

   Дуже важко було визначити найкращих, адже всі ялинки були оригінальними та неперевершеними. Оригінальністю відрізнялися вироби з ниток( Кіріченко Марк 2 кл.), горіхів ( Шлапак Анна 3 кл.), з пластику ( Шило Антон 2 кл.),тіста ( Мороз Єлизавета 10 кл.). Неначе справжніми були яли ... Читати далі »

Переглядів: 139 | Додав: serdyk | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

    У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли оглянутись - як уже і Миколая !

   І ось він завітав до учнів Дібрівської ЗОШ Ш І-ІІ ст 19 грудня на свято «Ой хто, хто Миколая любить?». Це одне з найочікуваніших свят для дітей і дорослих. Всі діти писали листи до Святого Миколая і намагалися бути чемними та слухняними та з нетерпінням очікували його приходу. Разом з Миколаєм прийшли до дітей інші персонажі. Звуками веселих мелодій почалася концертна програма. Діти розповідали вірші, брали участь у конкурсах, співали пісень та танцювали.

   

... Читати далі »

Переглядів: 163 | Додав: serdyk | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

   Напередодні новорічних свят наша школа приєдналася до вітань нашим сміливим воїнам, які несуть службу  на  сході   України. Учні нашої школи  передали  виготовлені власноруч подарунки,  малюнки та листи з вітаннями  до новорічних свят. Також діти разом з батьками   надали допомогу й продуктами харчування . Сподіваємося  що ці подарунки  приємно порадують  наших героїв та подарують їм новорічний настрій. Бажаємо їм лише одного  якнайшвидшого  повернення  до своїх рідних   живими та здоровими!

Переглядів: 148 | Додав: serdyk | Дата: 18.12.2019 | Коментарі (0)

   Для кожної людини шкільні роки – незабутні. Та з плином часу в памя’ті залишаються найяскравіші спогади і, зазвичай, – це не контрольні роботи, не правила й диктанти, а цікаві мандрівки.

   

   Однією з таких дивовижних подорожей, яка не залишила байдужими жодного з її учасників, стала поїздка  учнів Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ст. до екопарку в с. Ковалівка 29 листопада  та 13 грудня  , яку подаровала до Новорічних свят голово ГО « Дерево життя Полтавщини» Лелюк Наталія Миколаївна. Слова вдячності адресуємо також водієві шкільного автобуса Курилові Юрію Григоровичу.

  ... Читати далі »

Переглядів: 140 | Додав: serdyk | Дата: 17.12.2019 | Коментарі (0)

   Кожен повинен знати свої права і обов’язки. В наш важкий час, коли інформаційні технології несуть багато небезпек не тільки здоров’ю, а й життю дітей – це особливо важливе. Не завжди батьки звертають на це увагу. Тому в Дібрівській школі І- ІІІ ст. вчитель правознавства Слинько Вікторія Василівна провела Тиждень правових знань, який розпочала 9 грудня з інформаційної лінійки " Відкриємо світ права разом", де ознайомила всіх з планом роботи . 

      В рамках тижня  була організована  зустріч з заступником начальника відділу «Диканське бюро правової допомоги» Полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Маценко Людмилою Олександ ... Читати далі »

Переглядів: 144 | Додав: serdyk | Дата: 17.12.2019 | Коментарі (0)

   6 грудня відзначається День Збройних Сил України – це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Тому і наша школа просто так не оминула цю дату.

    Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього.  Та це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

    Напередодні в школі відбулося дуель-шоу «Хто зверху», присвячене саме цій даті ,між командою хлопців та командою дівчат. Звичайно гра була тематичною, всі завдання та конкурси були на військову тематику.  Школярі продемонстрували  не лише знання, а й  швидкість, кмітливість та витримку. Перемогу в грі здобули дівчата. Діти активно вболівали за свої команди, тому кожен отримав позитивний заряд емоцій та гарни ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: serdyk | Дата: 09.12.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 9 10 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0