Вівторок, 23.04.2024, 18:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » Архів матеріалів

Грудень – місяць розваг та сюрпризів!

Грудень – це місяць , який приносить в наші будинки свята та подарунки. Так і в Дібрівській школі розваги розпочалися зі святкування Дня Збройних сил України. З 4 по 8 грудня в школі тривав тиждень Захисту Вітчизни, в рамках якого відбувся конкурс малюнка « Ми за мир на всій землі» та тематична виставка літератури, яку підготувала бібліотекар Пащенко Тетяна Андріївна. Вчитель фізичної культури Осінній Віталій Іванович підготував та провів спортивні змагання з силових видів спорту в різних вікових категоріях «Сильні, спритні, сміливі». Майже всі хлопці із задоволенням приймали участь у цих змаганнях. Переможці та всі учасники отримали солодкі подарунки за а ... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: serdyk | Дата: 03.02.2018 | Коментарі (0)

«Мова- душа народу»

         З 6.11. по 10.11. у Дібрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень української мови та літератури . Вже в котре впевнюємося утому, що участь у ньому позитивно впливає на загальний розвиток учнів, помітно збагачує мову школярів, збуджує інтерес до предмета. Для учнів – це завжди жадане свято! Кожного дня школярів чекали цікаві завдання, нові випробування, несподіванки, змагання

    Розпочався тиждень загальношкільним святом «Мова – душа народу», яке підготувала та провела вчитель української мови та літератури Плужник Ніна Миколаївна.

... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: serdyk | Дата: 02.02.2018 | Коментарі (0)

Відпочиваємо по-новому!

          Учні Дібрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з моторошними піснями про Хеллоуїн, костюмованою дискотекою та розважальною програмою 3 листопада візначили День усіх Святих. З яким захопленням та радістю діти перевдягалися та розфарбовувалися в різних моторошних героїв: відьом, вампірів, привидів та інших незвичайних образів. В цей день кожен клас представив відповідно прикрашений клас, діти проявили неабияку фантазію. Серед найкращих класних кімнат відзначився оригінальністю 7 клас , класний керівник Поліщук Олексій Федорович , 5 клас під керівництвом Плужник Ніни Миколаївни та 2 клас зі своїм класоводом Андрущенко Ганною Миколаївною.

    &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: serdyk | Дата: 09.11.2017 | Коментарі (0)

                                                                     "На крилах творчості Довженка"

               24 жовтня учні нашої школи відвідали село Яреськи, де відбулося нагородження учасників та переможців конкурсу "На крилах творчості Довженка". Цей конкурс проходив у двох номінаціях "Юний художник " та "Юний актор". У номінації "Юний художник " учні представили дванадцять малюнків- ілюстрацій до творів О.Довженка: Трегуб К.(1 кл.), Молроз В.(3 кл.), Шлапак С., Агієнко А., Вишкварок Л., Чмирь Е.(4 кл.), Шох І.(5 кл.), Мороз Л., Мустафаєва Е, Павельчук Н. (7 кл.),Змієвська Д.(9 кл.), Горяєва К.(11 кл.). Всі учасники конкурсу були нагороджені солодкими призами.

          &n ... Читати далі »

Переглядів: 273 | Додав: serdyk | Дата: 05.11.2017 | Коментарі (0)

Минуле поруч з нами.

          В рамках місячника національно-патріотичного виховання «Слава наша не вмре, не загине» в  нашій школі  пройшов тиждень історії під гаслом „Сьогодні – знавці історії, а завтра – її творці”. Урочисте відкриття відбулося в понеділок на шкільній лінійці, де було оголошено план роботи. Підготувала, спланувала і провела тематичний тиждень молода, талановита, енергійна вчителька, яка тільки-но розпочала свою працю на педагогічній ниві.

         Впродовж тижня пройшло чимало цікавих та змістовних заходів. Пройшов конкурс малюнка «Козацькому роду нема переводу». Незабутні враження залишилися в учнів 1-4 класів від перегляду 10 жовтня мультимедійної презентації із використанням мультфільмів про козаків. 12 жовтня відбулася цікава та захоплююча віртуальна екскурсія «Героїчна доба українського козацтва&r ... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: serdyk | Дата: 05.11.2017 | Коментарі (0)

Вчитель – це не професія, а велике покликання!

          29 вересня у Дібрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя. В цей день учні школи підготували своїм учителям святковий подарунок концерт, на якому педагоги ще раз пересвідчились, яких талановитих дітей вони навчають. Адже наші школярі вміють і танцювати, і співати, і декламувати вірші.

Наймолодші дітлахи привітали вчителів чудовою шкільною пісенькою «Перший дзвоник». Учні 3 класу представили веселу сценку з шкільного життя «Журнал украли». Чаруючу святкову атмосферу створили наші незмі ... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: serdyk | Дата: 08.10.2017 | Коментарі (0)

«Бажаємо Україні миру»

         21 вересня весь світ відзначав Міжнародний День миру. Не залишилася осторонь і Дібрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів. Лінійка цього дня відрізнялась від багатьох попередніх, так як розпочалась виконанням гімну України та хвилиною мовчання за всіх воїнів, які більше ніколи не повернуться додому. Учні на лінійці ознайомилися з історією та традиціями цього свята.

Протягом тижня в школі тривав конкурс малюнка «Мирне небо& ... Читати далі »

Переглядів: 237 | Додав: serdyk | Дата: 08.10.2017 | Коментарі (0)

      9 вересня вся Україна відзначала День фізичної культури та спорту. Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів теж не залишилася осторонь такої події. 8 вересня учитель фізичної культури Осінній В.І. разом з класоводами початкових класів провели для малечі "Веселі старти". Діти з великим задоволенням приймали участь у різних естафетах.        Також наступний тиждень був приурочений цьому святу і був оголошений "Олімпійський тиждень", протягом якого теж проводилися різноманітні, цікаві змагання та естафети. Підготували та провели розваги для всіх школярів вчителі Осінній В.І. та Поліщук О.Ф.. А завершився тиждень дружнім матчем з міні- футболу між. збірними командами Дібрівської та Балясненської шкіл. Всі діти та вчителі отримали позитивний заряд енергії та приємні враження від проведених заходів. ... Читати далі »

Переглядів: 256 | Додав: serdyk | Дата: 21.09.2017

     1 вересня - День Знань знову  зібрав усіх учнів нашої школи у рідному колі. В цей день вперше поріг Дібрівської школи  переступило гомінке і непосидюче поповнення - малюки - першокласники.Батьки за руку привели їх у шкільну родину , а перша вчителька Кішінець Світлана Сергіївна підготувала з ними чудовий таночок та перше вітальне слово. Милі дитячі куплети пордарували ласкаву усмішку кожному присутньому.

     Президент школи дав першокласникам учнівський наказ,  після якого одинадцятикласники вручили малечі посвідчення учнів Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  і традиційні подарунки.

     Батьки маленьких школярів теж не залишилися осторонь, привітавши своїх діток  з Днем народження класу солодким  сюрпризом - тортом.Дітлахи тримаючись за руки,загадили бажання та задули святкову свічку.

     Директор школи Прокіпець Віктор Миколайович та заступник директора з ... Читати далі »

Переглядів: 243 | Додав: serdyk | Дата: 04.09.2017

На крилах прощального вальсу....

24 червня  чарівні звуки прощального шкільного вальсу зібрали на подвір’ї нашої школи майже всіх жителів сіл Діброва та Надежда. Всі нетерпляче чекали, коли ж з’являться  випускники. Зачарували  своїми неперевершеними сукнями красуні - випускниці та милували око стрункі красені-випускники.

Традиційно розпочався урочистий  вечір врученням атестатів, отримавши які випускники приймали вітання та побажання від  директора школи Прокіпця В.М. та гостей свята: начальника Диканського відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Черкащенка П.М., генерального директора ПСП "Глобалагроінвест", ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: serdyk | Дата: 30.06.2017

« 1 2 ... 7 8 9 10 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0