Понеділок, 06.05.2024, 12:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2019 » Вересень » 10 » Чарівна Країна Знань
22:34
Чарівна Країна Знань

   

   2 вересня у Дібрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

   

   День Знань знову зібрав усіх у рідному колі. І тих у кого попереду ще багато шкільних років і тих, хто вийшов на "фінішну пряму". І тих, хто вперше переступив шкільний поріг. В цей день школа вітала і радо прийняла у свою дружню шкільну родину новачків- першокласників, яких запросив у чудову Країну Знань веселий Букварик.

   Особлива увага була приділена і випускникам школи, для яких цей перший дзвоник у рідній школі і перше вересня у ній уже не повториться, які на згадку про свято, вручили першокласникам подарунки. Після завершення урочистостей старшокласники відвели новачків у класну кімнату, де для них перша вчителька провела перший урок.

   Директор школи Прокіпець Віктор Миколайович та заступник з навчально-виховної роботи Плевако Наталія Вікторівна привітали усіх з цим чудовим святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажали всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

   

   За доброю традицією на свято першого дзвоника завітали почесні гості: голова Дібрівської сільської ради Пащенко Людмила Григорівна. Вона привітала дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали активних трудових буднів, вирости достойними громадянами неньки – України. Генеральний директор ПСП «ГлобалАгроінвест» Зеленський Валерій Федорович також привітав всіх присутніх зі святом та вручив подарунки першокласникам від депутата Верховної Ради України Кулініча Олега Івановича. Голова ГО «Дерево життя Полтавщини» Лелюк Наталія Миколаївна щиро вітала школярів з початком навчання та вручила подарунки не лише наймолодшим учням, а й забезпечила шкільним приладдям наших школярів та формою нашу шкільну футбольну команду. Слова вдячності висловлюємо приватному підприємцю Гудзенко Олені Миколаївні та голові ГО «Дерево життя Полтавщини» Лелюк Наталії Миколаївнаї за матеріальну допомогу в придбанні будівельних матеріалів для ремонту школи.

 У кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

Переглядів: 174 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0