Субота, 27.04.2024, 17:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2017 » Жовтень » 8 » День учителя
17:59
День учителя

Вчитель – це не професія, а велике покликання!

          29 вересня у Дібрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя. В цей день учні школи підготували своїм учителям святковий подарунок концерт, на якому педагоги ще раз пересвідчились, яких талановитих дітей вони навчають. Адже наші школярі вміють і танцювати, і співати, і декламувати вірші.

Наймолодші дітлахи привітали вчителів чудовою шкільною пісенькою «Перший дзвоник». Учні 3 класу представили веселу сценку з шкільного життя «Журнал украли». Чаруючу святкову атмосферу створили наші незмінні ведучі Куркова Ярослава та Карась Віталій. Гарний настрій подарували всім присутнім Кокоза Анастасія та Литвин Дмитро, зігравши сценку «Мрії учнів», а учні 5 класу виконали шкільні частівки. Монахов Ігор розвеселив глядачів гуморескою. Завершили концерт прекрасною піснею у виконанні учнів 2 та 4 класі «Любі вчителі» та сердечними вітаннями від усіх учнів школи. Від імені випускників минулих років привітав вчителів випускник 2015 року Кармазін Віталій. Порадували діти, як малеча так і старшокласники, всіх запальними танцями під керівництвом молодого педагога-хореографа Крікової Вікторії Анатоліївни.

         Дуже теплими рядками привітали своїх колег директор школи Прокіпець Віктор Миколайович та заступник знавчально-виховної роботи Плевако Наталія Вікторівна, яка щиро подякувала всім , хто брав участь в організації та проведенні свята. На це свято також завітали наші вчителі-пенсіонери, які присвятили все своє життя роботі з дітьми. Це Харченко Лариса Сергіївна, Воронько Людмила Григорівна та Воронько Андрій Леонідович, Липницька Світлана Григорівна, а також наша молода вчителька, яка, нажаль, вже не працює в школі Сторчун Катерина Андріївна.

Всі вчителі та працівники школи також в подарунок від дітей отримали маленькі букетики троянд, виготовлені з осіннього листя. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.

Переглядів: 288 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0