Четвер, 02.05.2024, 17:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2018 » Лютий » 3 » Грудень – місяць розваг та сюрпризів!
17:22
Грудень – місяць розваг та сюрпризів!

Грудень – місяць розваг та сюрпризів!

Грудень – це місяць , який приносить в наші будинки свята та подарунки. Так і в Дібрівській школі розваги розпочалися зі святкування Дня Збройних сил України. З 4 по 8 грудня в школі тривав тиждень Захисту Вітчизни, в рамках якого відбувся конкурс малюнка « Ми за мир на всій землі» та тематична виставка літератури, яку підготувала бібліотекар Пащенко Тетяна Андріївна. Вчитель фізичної культури Осінній Віталій Іванович підготував та провів спортивні змагання з силових видів спорту в різних вікових категоріях «Сильні, спритні, сміливі». Майже всі хлопці із задоволенням приймали участь у цих змаганнях. Переможці та всі учасники отримали солодкі подарунки за активну участь.

     Вже традицією стало в ці дні проводити в школі Танцювальний марафон. Адже танцювати полюбляють як старшокласники так і малеча. Педагог- організатор Шлапак Ольга Сергіївна провела для дітей конкурсно- розважальну програму з цікавими та запальними танцювальними конкурсами, а керівник хореографічного гуртка Крікова Вікторія Анатоліївна підготувала з кожним класом танок. Перемогу в Танцювальному марафоні в запеклій боротьбі отримали учні 5 класу, які продемонстрували свої акторську майстерність та вміння танцювати. Також здивували всіх своїм чаруючим вальсом учні 10 класу. Учні 3 класу виконали таємничий східний танок. На завершення на всіх чекала дискотека. І учні і вчителі отримали масу позитивних емоцій та задоволення. Щорічно наша школа бере участь в акції «Збережи ялинку». Так і цього року школярі зі своїми класними керівниками проявили неабияку фантазію та оригінальність. Учні представили ялинки з солоного тіста ( Мороз Ліза), губок для миття посуду (6 кл), поліетиленових пакетів,(1 кл), вилок (5 кл). А мами Чистоусова Сергія та Трегуб Каті здивували всіх своїми смачними новорічними кондитерськими виробами , які були прикрашені ялинками. Найкращі та найоригінальніші вироби були представлені на виставці, яку проводив Регіональний ландшафтний парк «Диканський».

       18 грудня розпочалася святкова метушня: новорічна ялинка, яскраві вогні та атмосфера новорічного дива. У школі з'явилась ялинка , яку із задоволенням прикрашали учні , а поруч розташувалися ялинки, які виготовляли діти в рамках акцій «Збережи ялинку».

  22 грудня в останній день навчання діти взяли участь у новорічній ігровій програмі « В гостях у Гномів – Чарівників», де учням доводилось виконувати різноманітні новорічні завдання, співати і танцювати. Педагоги – організатори Шлапак Ольга та Заїка Валентина розважали дітей в ролі гномів, помічників Діда Мороза, а Куркова Ярослава та Кокоза Анастасія – веселі клоуни, дарували всім присутнім гарний настрій. Найбільше позитивних емоцій викликали непередбачувані конкурси з подарунками-сюрпризами переможцям. Учні 1, 4,5,8 класів підготували танцювальні номери під керівництвом Крікової Вікторії. Вишукані новорічні костюми, гарний настрій учасників і глядачів стали запорукою успіху. Однак головними гостями свята були Дід Мороз та Снігуронька , в ролі яких були Поліщук Олексій Федорович та Шило Маргарита Сергіївна. Вони привітали всіх з наступаючим Новим роком, разом з дітьми водили хороводи, співали новорічні пісні, а головне вручили всім учасникам свята солодкі подарунки.

      Щирі слова вдячності хочеться сказати нашим спонсорам, які й наповнили чарівну торбу Діда Мороза, завдяки яким всі діти отримали чудові новорічні подарунки. Це сільські голови сіл Діброва та Надежда Пащенко Людмила Григорівна та Приходько Валентина Сергіївна, АФ ім. «Довженка», партія «Батьківщина», приватні підприємці Сторчун Володимир Вікторович та Таран Алла Віталіївна. Проведене в школі новорічне свято, стало чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2018 року.

Переглядів: 266 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0