Вівторок, 07.05.2024, 06:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2018 » Грудень » 20 » Ходить грудень по Діброві, звеселяє всіх навкруг!
22:25
Ходить грудень по Діброві, звеселяє всіх навкруг!

     Перший зимовий місяць в Дібрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів був присвячений національному вихованню. Розпочався він з тижня Захисту Вітчизни, в рамках якого було проведено ряд цікавих заходів.

   

   3 грудня відбулося урочисте відкриття тижня, де всіх ознайомили із запланованими заходами. 4 та 5 грудня вчитель фізичної культури та Захисту Вітчизни Осінній Віталій Іванович провів спортивні змагання серед учнів середніх та старших класів, на яких вони продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку. Переможцями у змаганнях з волейболу стали учні 6 класу, у силових видах спорту перше місце посів Карась Віталій (10 кл.), ІІ – Кульбака Олег (11 кл.), ІІІ – Литвин Дмитро (11 кл.). 6 грудня - День Збройних Сил України – це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України.

    Тому і наша школа просто так не оминула цю дату. Протягом тижня тривав конкурс малюнків та вітальних листівок , присвячений саме цьому дню. Активну участь у конкурсі брали учні 2 кл. (класовод Кішінець Світлана Сергіївна) та 3 кл.( класовод Андрущенко Галина Миколаївна). Справжнім сюрпризом для хлопчиків та чоловіків школи стало привітання з Днем збройних сил України від усіх дівчаток, вони подарували чудовий флешмоб та святкові вітальні листівочки. Адже це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

   

   Завершився тиждень конкурсною програмою «Містер школи», на якому обирали найрозумнішого, найсильнішого, найспритнішого. За почесний титул змагалися 8 конкурсантів: Терещенко Ростислав (2 кл.), Бондаренко Антон (3 кл.), Плужник Максим (4 кл.), Тюленєв Руслан (5 кл.), Агієнко Андрій(6 кл.), Монахов Ігор (7 кл.), Карась Віталій (10 кл.), Литвин Дмитро (11 кл.). В першому конкурсі « Дозвольте відрекомендуватися» хлопці себе презентували. Цікавими були також конкурси «Зарядка», « Неочікувані ситуації», «Маскування» та «Справжній господар», в яких хлопці проявили свої творчі здібності, інтелект та винахідливість. В конкурсі «Коронний номер» учасники демонстрували свої таланти. Глядачі також не сумували, відгадуючи цікаві загадки. Кожен із хлопців відкрився з іншого боку. Всі вони були оригінальні, веселі, непередбачувані, не такі, як у буденному житті. Але конкурс залишається конкурсом. Всі стали переможцями в різних номінаціях Титул «Містер школи» в трьох вікових категоріях вибороли Терещенко Ростислав, Монахов Ігор , Карась Віталій, в номінації «Містер глядацьких симпатій» переміг Литвин Дмитро.

   Всі конкурсанти нагороджені почесними грамотами , медалями та солодкими призами. Всі учні та вчителі відчули справжній дух змагань.

Переглядів: 292 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0