Середа, 08.05.2024, 05:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2019 » Червень » 6 » Квітограй шкільних спогадів
11:14
Квітограй шкільних спогадів

     Буйноцвіттям зустрічала 25 травня цього року Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст. своїх гостей - випускників ювілейних років, які злетілися до своєї альма- матері, яка дала їм знання, де провели вони свої дитячі та юнацькі роки, з порогу якої стартували у доросле життя. Гостинно відкрила двері, запрошуючи своїх випускників у рідні стіни на традиційне свято-зустріч « Квітограй шкільних спогадів…».

   Колишні учні із задjволенням пройшли коридорами рідної школи, такими новими і чужими і такими рідними водночас. Ось пролунав шкільний дзвінок, який покликав наших випускників не в клас і не на уроки. Він запросив пригадати шкільні роки, такі багаті на прекрасні спогади.

    Школа прийняла у свої обійми випускників 1964 року. Вони були найпочеснішими гостями свята – це Барабаш Володимир та Жидко Лідія.

 

  Урочистим танком Відкрив дійство дитячий танцювальний колектив. Приємною несподіванкою для випускників став виступ шкільного хору, який виконав попурі з до болю знайомих пісень, мелодії яких зворушили до сліз колишніх учнів. Згадали випускники правила поведінки в школі, відгадуючи загадки. Весь учнівський та учительський колективи вклали теплоту сердець, свій талант для того , щоб пошанувати довгоочікуваних гостей. Учителька Терещенко Марина подарувала задушевну пісню «Вечір шкільних друзів». Учні 2 класу вітали виступом ложкарів, яких підготувала класовод Кішінець Світлана. Вона вразила всіх неповторною красою- різнобарвними квітами, виготовленими власноручно.

  Вітала всіх присутніх заступник директора з навчально- виховної роботи Плевако Наталія Вікторівна, побажала випускникам, щоб життєві шторми і урагани не збивали їх із ніг, не вирощували у їхніх серцях зерна чорної безнадії, бо вони, який би чин не займали, хто б не були за фахом, є гордістю Дячківсько – Чапаєвсько – Дібрівської школи. На жаль, не змогли прийти ті, хто вирушив у далеку дорогу, з якої немає вороття, залишивши біль непоправної втрати, світлі спогади в наших серцях. Хвилиною мовчання вшанували дорогих людей.

   Сільський голова Пащенко Людмила Григорівна у своєму виступі побажала міцного здоров’я, благополуччя і миру. Пісня «Вчителька» у виконанні Кусової Олени та Москаленко Катерини викликала сльози радості у вчителів- ветеранів педагогічної ниви: Харченко Лариси Сергіївни, Лисенко Валентини Василівни, Овчаренка Юрія Володимировича, яких з великою шаною і низьким укліном згадували випускники як своїх суворих, вимогливих, але справедливих наставників.

    Ювіляри у своїх виступах висловили вчителям свою любов і повагу, поділились спогадами, дякували організаторам цього святкового дійства. Говорили слова вдячності Бичок Анатолій, Кива Анжела, Барабаш Володимир, Слизько Сергій, Карташов Олексій, Безотісний Сергій, Червонюк Андрій , Ярова Людмила, Кіріченко Тамара.

    Традиційно на святі школа щедро пригощала шанованих гостей смачним короваєм, яким частували усіх присутніх найстарший і наймолодший ювіляри: Барабаш Володимир та Слизько Сергій. На останніх акордах свята з вітальним словом до свої учнів звернулася рідна школа, яка подарувала всім квітку бажань. Кожен випускник отримав пелюстку з побажанням як незабутній спогад про рідну школу.

   І сподіваємось, що кожен випускник залишить надовго в своїй душі теплий спогад про таке чудове свято, і віримо, що наступна зустріч подарує ще багато нових вражень. І на заваді не стануть ні далека відстань, ні примхи погоди. Головне – бажання зустрітись із незабутнім дитинством та юністю, бо по-справжньому це можна зробити тільки із своїми однокласниками.

Переглядів: 178 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0