Неділя, 28.04.2024, 20:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2018 » Жовтень » 17 » Ми роду козацького діти, Землі української цвіт.
21:51
Ми роду козацького діти, Землі української цвіт.

Ми роду козацького діти,

Землі української цвіт.

    12 жовтня з нагоди святкування Дня захисника України та Дня українського козацтва у Дібрівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося традиційне спортивно-розважальне свято «Козацькі забави», яке розпочалося святковою лінійкою, де всі разом виконали Гімн України та ознайомилися з історією виникнення українського козацтва.

   

   

   І ось розпочалася запекла боротьба за перемогу. У першому конкурсі «Знайомство» команди представляли свої курені: назву , девіз, виконали козацьку пісню. Судді відзначили гарну підготовку куренів «Вусачі»(4 кл.)кошовий отаман Плужник Максим, «Славні козаки» (10 кл.)-Карась Віталій та « Українці» (11кл.)- Кульбака Олег. Також слід відзначити курені « Козачата»(2 та 3кл.)- Семко Елліна, Бондаренко Антон , «Ми –козаки, ми- України діти»(6 кл.)-Шостак Вадим, «Гайдамаки»(7 кл.)- Мартиненко Анастасія, «Козаки та козачка» ( 5кл.)-Мороз Вікторія та наймолодших «Веселих козачат» - учнів 1 класу. Влучні девізи, запальні пісні та форма, яку прикрашали емблеми відповідної тематики, створили позитивну атмосферу азарту і веселого сміху. Тут народжувались нові таланти, відчувався дух згуртованості і дружби .

   

   

    Учитель фізичної культури Осінній Віталій Іванович організував загальношкільний крос, в якому взяли участь не лише учні , а й вчителі. Він провів багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність , рівновагу. Команди дали прекрасний результат у конкурсі – вікторині на знання історії козацтва, питання якої підготувала вчитель історії Слинько Вікторія Василівна. Як показали змагання, всі наші діти знають, пам’ятають і свято бережуть славну історію Війська Запорізького.  Естафети, вікторини, перетягування каната – все це подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й присутнім..   

 

    І на останок всі смакували традиційним козацьким кулішем. Наші любі кухарки Кіріченко Оксана Олександрівна та Трегуб Наталія Сергіївна приготували смачну страву. Активну участь у підготовці до свята приймали майже всі учителі, технічний персонал та батьки.

    Приємним сюрпризом стали солодощі, які отримали всі учні від наших гостей -голови громадської організації «Дерево життя Полтавщини» Лелюк Наталії Миколаївни та Довженка Дмитра.

    Свято пройшло в дружній атмосфері. Чудовий настрій та дух змагання панували протягом усього дійства. Щасливі усмішки дітей , здоровий бадьорий настрій, бажання приймати участь у змаганнях, іграх, перемагати і радіти за досягнення друзів- хіба це не те, що потрібно дітям.Адже саме це гріє серце вчителя.

    Завдяки таким заходам ми ще раз переконуємося , що ми є нащадками славного козацького роду, що в наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних людей – вільних козаків.

Переглядів: 266 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0