Субота, 04.05.2024, 16:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2019 » Січень » 8 » Новорічне відлуння добрих сердець
20:43
Новорічне відлуння добрих сердець

      Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

     Не обминув радісний, святковий настрій і Дібрівську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались!

 

     22 грудня у нашій школі відбулося новорічне свято « Новорічний подарунок», яке підготували та провели педагог-організатор Заїка Валентина Сергіївна та вчителька початкових класів Терещенко Марина Василівна. Вони , перевтілившись в символів минулого та прийдешнього років, подарували всім присутнім багато незабутніх вражень та позитивних емоцій. Також діти показали свої таланти під час виступів, які готували заздалегідь. 2 клас під керівництвом класовода Кішінець Світлани Сергіївни привітали всіх чудовою піснею про зиму та щедрівкою, також затанцювали веселі таночки. Наймолодші школярі( класовод Терещенко Марина Василівна) та учні 5 класу( Терещенко Людмила Федорівна) заспівали новорічні пісеньки. Звеселяли гостей запальним рок-н-ролом шестикласники (Плужник Ніна Миколаївна), 3 клас також порадував гарним таночком ( Андрущенко Галина Миколаївна). Подарували гарний настрій, підготувавши гумористичні сценки 11 клас ( Пащенко Тетяна Андріївна) та 4 кл. (Осіння Олена Петрівна).Також діти проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.

 

    Та найбільше діти чекали на Діда Мороза та Снігуроньки, в ролі яких виступили учні 10 класу Карась Віталій та Кокоза Анастасія, які привітали дітлахів та дорослих. Особливо щедрим виявився чарівний мішок Діда Мороза в цьому році, всі бажаючі отримали різноманітні смаколики.

    Приємним подарунком стало вітання від голови громадської організації «Дерево життя Полтавщини» Лелюк Наталії Миколаївни, яка вручила подарунки не лише дітям на День Святого Миколая, а й вчителям до нового року.

 

    Справжнім сюрпризом до свят став візит заступника голови РДА Присяжнюк Зої Гнатівни, начальника Диканського відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Черкащенка Павла Мелентійовича та Дібрівського сільського голови Пащенко Людмили Григорівни, які 19 грудня вручили першокласникам довгоочікувану « Фабрику друку».

    Щирі слова вдячності хочеться сказати АФ ім. Довженка, яка забезпечили новорічними подарунками всіх учнів, партії «Батьківщина», яка щорічно вітає солодощами наших першокласників.           

     Наповнили мішок Діда Мороза наші постійні спонсори, яким ми дуже вдячні, це приватні підприємці: Таран Алла Віталіївна, Сторчун Володимир Вікторович, Рівчаченко Людмила Петрівна.

   

   Батьки також не стояли осторонь, організувавши дітям незабутню поїздку 24 грудня до міста Полтави в Палац дитячої та юнацької творчості на казку « Новорічна школа чарівників».

    В цей день діти активно проводили свій час в розважальному центрі «Джунглі», що став традиційним місцем відпочинку наших учнів.

    Дуже приємно, що батьки активно співпрацюють зі школою з питань організації змістовного дозвілля дітей.

   Нехай здійсниться все задумане, а 2019 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу наших близьких, аби в новому році щасливих людей стало більше.

Переглядів: 288 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0