Субота, 27.04.2024, 04:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2020 » Березень » 2 » Обирай здоровий спосіб життя
22:02
Обирай здоровий спосіб життя

   Полтавські воркаутери  27 лютого провели майстер-клас для учнів нашої школи з метою залучення їх до заняття спорту та здорового способу життя. Екологія, неправильне харчування, постійні хвороби підривають наше здоров’я.

   Наш організм потребує ресурсів для того, щоб нормально функціонувати: вживання звичайних вітамінів не завжди може вирішити ряд проблем. Недарма кажуть, що «в здоровому тілі – здоровий дух». Істина давно усім зрозуміла, так не всі діти полюбляють уроки фізкультури, та й взагалі, спортом займаються далеко не всі. Як в такому випадку бути? Як пояснити учням, що спорт – це корисно, що спорт це не тільки змагання по баскетболу чи плавання. Зараз користується популярністю новий напрям у силових тренуваннях та фітнесі – воркаут (з анг. - street workout).

    Свою назву комплекс вправ отримав від можливості виконувати його на простих вуличних конструкціях. Підходить такий інвентар, як брус, колода, сходи, дворова лавка, турніки, вкопані колеса і т. д. Воркаут офіційно не віднесений до якогось виду спорту, не визнаний ні в одній країні, хоча сьогодні ці заняття поширені серед молоді.

 

Щоб залучити учнів до здорового способу життя, та показати, що ще можна робити на турніках – полтавські воркаутери провели майстер-класи. Максим Бойко – ініціатор цієї зустрічі повідомив, що в планах команди організувати постійні тренування в цьому напрямку. «З командою ми показуємо, що можна робити на турніках крім підтягувань. Намагаємося залучити якомога більше школярів до спорту і до здорового способу життя». Зрозуміло, щоб побачити результат, потрібно постійно працювати над собою. При системним заняттях з воркауту Ви зможете швидко помітити, як ваше тіло починає «змінюватись», як підвищується витривалість та зміцнюються м’язи.

   Сподіваємось, проведений майстер-клас пішов на користь школярам. Бути здоровим – зараз необхідність, а нашій нації потрібні міцні та активні діти! Любіть себе і слідкуйте за своїм здоров’ям!

Переглядів: 151 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0