Середа, 08.05.2024, 03:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2019 » Червень » 6 » Скликав до школи нас дзвоник останній ...
11:10
Скликав до школи нас дзвоник останній ...

     Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника, яке відбулося 31 травня. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Позаду залишилися  десятки списаних зошитів та сотні навчальних годин - на урочистій лінійці діти, батьки та вчителі проводжали навчальний рік та вітали випускників із початком нового етапу життя.

    Ще задовго до початку лінійки тут вже метушилося чимало дітей із букетами, ледь не більшими за самих школярів: кожен виглядав улюбленого вчителя, аби вручити своє квіткове вшанування. Площа перед школою майоріла вишиванками та вдоволеними усмішками дітей, у яких вже незабаром розпочнуться літні канікули. Чи не найповажніше на лінійку крокували «головні» школярі – одинадцятикласники, для яких цей останній дзвоник дійсно останній.

     На свято останнього дзвоника завітали шановні гості: депутат районної  ради Валерій Федорович Зеленський , сільський голова Пащенко Людмила Григорівна,  голова громадської організації "Дерево  життя Полтавщини" Лелюк Наталія Миколаївна. Випускникам гості  побажали  легкої дороги у життя, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні.

  Слова подяки звучали і від четвертокласників,які такожбули випускниками початкової школи. Вони попрощалися з початковою школою, випустивши в небо кульки. 

    Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням початкових класів за відмінні успіхи у навчанні. І ось хвилююча мить…

   Почесне право Останнього дзвоника надали  одинадцятикласникам  Курковій Ярославі та Кульбаці Олегу.  Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул. Завершилося свято урочистим проходженням випускників у веселкові ворота щастя, які утворили з різнобарвних стрічок учні школи.

     Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі !

Переглядів: 186 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0