Понеділок, 06.05.2024, 09:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2018 » Травень » 28 » Сторінками шкільного фотоальбому
19:29
Сторінками шкільного фотоальбому

            Зустріч із шкільним минулим, як на мене, це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, на екскурсії разом із класом, є час подякувати мудрим вчителям за правильні поради. Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція — щороку у третю суботу травня збирати випускників різних років на свято зустрічі у стінах рідної школи. У Дібрівській школі ось уже багато років не порушується традиція збирати усю велику шкільну родину . 19 травня коридори школи прикрасили фотографіями, на яких застигли миті шкільного життя різних років. Це стало приємним сюрпризом для всіх гостей свята, яке так і називалося «Сторінками шкільного фотоальбому». Для гостей була організована екскурсія навчальним закладом. 

 

    І ось прозвучали знайомі акорди, і велика щира радість ожила у святковій залі . В цей день усі разом мандрували сторінками фотоальбому школи. У ньому не один десяток фотографій, залишених на згадку кожним поколінням учнів. Кожен випуск школи – це була окрема сторінка, особлива шкільна історія. Приємно було бачити , що колишні учні не забувають рідну школу, адже озирнувшись , не знайдеш жодного вільного місця в залі, вона була переповнена бажаючими повернутися у ті незабутні роки юності, пригадати шкільні будні. Почесною гостею на святі була випускниця 1958 року , яка 60 років тому закінчила навчальний заклад – це Папуша (Таран) Галина Романівна.

   

   

   Традиційно зустрічали дорогих гостей короваєм, який потім куштували всі присутні в залі . Учні та вчителі підготували прекрасний концерт. Вразив всіх виступ шкільного хору. Чудові враження залишилися після виступу ансамблю «Мальви».

 

     Справжньою несподіванкою став виступ 1 класу, які танцювали та грали на ложках. Та незабутнім був циганський танок, всі глядачі в залі були в захопленні від запалу, з яким діти танцювали. Шкільні пісні, які звучали в залі, створили атмосферу ностальгії та спогадів.

       Зі словами привітань до випускників і вчителів звернулися директор Прокіпець Віктор Миколайович та заступник з навчально-виховної роботи Плевако Наталія Вікторівна, які наголосили , що справжньою гордість школи є її випускники. Хвилиною мовчання вшанували вчителів та учнів , яких уже немає поряд.

 

      Урочиста частина вечора закінчилася… Випускники зі своїми класними керівниками повернулися в свої кабінети, де ділилися шкільними спогадами, поринули у, розповідали один одному про сьогодення. Пісні, конкурси, теплі бесіди, зустріч з однокласниками і педагогами. А головне теплі слова і посмішки стали основою зустрічі. Нікого не залишила байдужими ця подорож в шкільні роки..

Переглядів: 236 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0