П`ятниця, 03.05.2024, 20:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2017 » Вересень » 4 » Свято Першого Дзвінка
00:59
Свято Першого Дзвінка

     1 вересня - День Знань знову  зібрав усіх учнів нашої школи у рідному колі. В цей день вперше поріг Дібрівської школи  переступило гомінке і непосидюче поповнення - малюки - першокласники.Батьки за руку привели їх у шкільну родину , а перша вчителька Кішінець Світлана Сергіївна підготувала з ними чудовий таночок та перше вітальне слово. Милі дитячі куплети пордарували ласкаву усмішку кожному присутньому.

     Президент школи дав першокласникам учнівський наказ,  після якого одинадцятикласники вручили малечі посвідчення учнів Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  і традиційні подарунки.

     Батьки маленьких школярів теж не залишилися осторонь, привітавши своїх діток  з Днем народження класу солодким  сюрпризом - тортом.Дітлахи тримаючись за руки,загадили бажання та задули святкову свічку.

     Директор школи Прокіпець Віктор Миколайович та заступник директора з навчально-виховної роботи Плевако Наталія Вікторівна привітали всіх з початком навчального року та побажали, щоб він приніс лише гарні враження та бажані успіхи.

 Теплими словами  привітав вчителів, учнів та батьків депутат районної ради, генеральний директор ПСП "ГлобалАгроІнвест" Зеленський Валерій Федорович і побажав учням гарних оцінок, здоров'я та мирного неба, а також вручив подарунки від себе та від депутата Верховної Ради України Кулініча Олега Івановича. Дитячі обличчя випромінювали безмежну радість від отриманих сюрпризів.

      Зі словами привітань виступила сільський голова Пащенко Людмила Григорівна.

Навіть похмуре небо та рясний дощик не зіпсували гарний настрій, який панував на святі.

 Цікаво та змістовно пройшов перший урок під єдиною назвою "Україна -європейська держава!"

З кожним новим роком наша школа молодіє,

Бо приходять діти знову в перший клас .

І радіє сонце, і живе надія.

І щасливі зорі дивляться на нас.

Переглядів: 244 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0