Субота, 04.05.2024, 08:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2018 » Серпень » 10 » Табір "Сонечко" скликає друзів
13:37
Табір "Сонечко" скликає друзів

       Літо - час ігор, розваг, свободи у виборі занять, зняття напруги, поповнення витрачених сил, відновлення здоров'я. Це період вільного спілкування дітей. Організація пришкільних таборів з денним перебуванням дітей - одна з найцікавіших і найважливіших форм роботи зі школярами в літній період.

     На базі Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ст. з 29 травня по 15 червня 2018 року, уже традиційно, діяв пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» , в якому відпочивали 26 учнів початкових класів. Враховуючи вікові особливості дітей , створено 3 загони : «Кока- кола», «Найрозумніші», « Шухер». Педагоги доклали максимум зусиль, щоб дозвілля дітей було цікаво організованим. Кожен день був насичений різноманітними заходами та складався з урахуванням побажань дітей. Основним змістом виховної діяльності пришкільного закладу відпочинку є забезпечення необхідних умов для змістовного відпочинку, організації дозвілля дітей, формування здорового способу життя, творчого і духовного розвитку.

     

     Всі дні були тематичними. Розпочалася робота таборів з «Дня відкриття табірної зміни». Далі на дітей чекали «День правил вуличного руху», «День здоровя», «День краси», «День психології. Арт - терапія», «День туризму» тощо. Кожен ранок починався із лінійки, на якій оголошувався план заходів на день. Кожен день діяльності табору був насичений різноманітними подіями, приємними сюрпризами. Щодня вихованці брали участь у різних видах спортивних змагань, були учасниками конкурсів, вікторин, брейн-рингів; малювали та розважались.

   

   

     Впродовж роботи табору проведено ряд тематичних прогулянок та екскурсій. Цікавими були екскурсії до с. Гоголево в музей – садибу М.В.Гоголя та Диканський історико – краєзнавчий музей.

        Незмінним директором табору «Сонечко» була Андрущенко Галина Миколаївна. Завдяки ії турботі та праці табір став змістовним, цікавим місцем проведення часу для дітей.

      Висловлюємо подяку всім місцевим підприємцям, які відгукнулися і згодилися допомогти фінансово. Це: , Рівчаченко Віктор , Таран Алла, Сторчун Володимир, Рішко Тетяна. Ніколи не стоїть осторонь і є постійним спонсором табору «Сонечко» агрофірма «ім.Довженка» ,депутат районної ради Зеленський Валерій Федорович. Також допомагала голова Дібрівської сільської ради Пащенко Людмила Григорівна. До дітей завітали з благодійними подарунками громадська організація «Промінь світла Полтавщини» на чолі з Малиш Світланою Дмитрівною та волонтерами – приватними підприємцями Лелюк Наталією Миколаївною та Пелевіним Артемом Ігоровичем. Величезне спасибі хочеться сказати водієві шкільного автобуса Курило Ю. Г. за щоденну працю, працівницям шкільної їдальні Кіріченко О. О. та Трегуб Н. за смачні сніданки та обіди, техпрацівницям Манько Н. та Безотісній О. за чисті класні кімнати. Вихователями у таборі «Сонечко» були вчителі початкових класів Терещенко М. В., Кішінець С. С., Осіння О.П, вчитель фізичної культури Осінній В. І.,вчитель музики Паршин С. Л. Та соціальний педагог Заїка В.С.

Переглядів: 274 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0