Понеділок, 29.04.2024, 17:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » Архів матеріалів

   

   2 вересня у Дібрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

   

   День Знань знову зібрав у ... Читати далі »

Переглядів: 173 | Додав: serdyk | Дата: 10.09.2019 | Коментарі (0)

   У дружньому колі зібралися учні, вчителі, батьки та запрошені гості на традиційному випускному вечорі.

 

  Під час святкового концерту випускники подарували усім присутнім чудові емоції радості та водночас легкого смутку від прощання з рідною школою. На завершення свята за випускники станцювали свій прощальний вальс.

Переглядів: 162 | Додав: serdyk | Дата: 10.09.2019 | Коментарі (0)

    Літо - час ігор, розваг, свободи у виборі занять, зняття напруги, поповнення витрачених сил, відновлення здоров'я. Це період вільного спілкування дітей. Організація пришкільних таборів з денним перебуванням дітей - одна з найцікавіших і найважливіших форм роботи зі школярами в літній період. Табір виконує дуже важливу місію відпочинку та виховання дітей.

    На базі Дібрівської ЗОШ з 03 червня по 21 червня 2019 року, уже традиційно, діяв пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» . Враховуючи вікові особливості дітей , створено 3 загони, які розмістились у світлих класних кімнатах Педагоги Терещенко Марина, Кішінець Світлана, Осіння Олена, Осінній Віталій, Заїка Валентина доклали максимум зусиль, щоб дозвілля дітей було цікаво організованим. Кожен день був насичений різноманітними заходами та складався з урахуванням побажань дітей. Основним змістом виховної діяльності пришкільного закладу є забезпечення необхідних умов для змістовного відп ... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: serdyk | Дата: 10.09.2019 | Коментарі (0)

    5 червня до нашої школи завітали гості методист Диканського БДЮТ  Оніпко Алла Володимирівна, керівник гуртка  Кравченко Анжела Олександрівна та голова Диканської районної ради   Товариства Червоного Хреста в Україні Мельник Наталія Павлівна, які провели для дітей ряд заходів. Майстер клас з аква-гриму,  конкурси та ігри для згуртованості  колективу,  вікторини " Мої права", "Правила безпеки на дорозі", загадки "Символи України".  На завершення діти отримали солодкі подарунки за активну участь у конкурсах, повітряні кульки та буклети " Перша медична допомога". Дітлахи отримали позитивний заряд енергії та  гарний настрій. Дякуємо за   чудовий день!

... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: serdyk | Дата: 10.06.2019 | Коментарі (0)

     Буйноцвіттям зустрічала 25 травня цього року Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст. своїх гостей - випускників ювілейних років, які злетілися до своєї альма- матері, яка дала їм знання, де провели вони свої дитячі та юнацькі роки, з порогу якої стартували у доросле життя. Гостинно відкрила двері, запрошуючи своїх випускників у рідні стіни на традиційне свято-зустріч « Квітограй шкільних спогадів…».

   Колишні учні із задjволенням пройшли коридорами рідної школи, такими новими і чужими і такими рідними водночас. Ось пролунав шкільний дзвінок, який покликав наших випускників не в клас і не на уроки. Він запросив пригадати шкільні роки, такі багаті на прекрасні спогади.

    Школа прийняла у свої обійми випускників 1964 року. Вони були найпочеснішими гостями свята – це Барабаш Володимир та Жидко Лідія.

  ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: serdyk | Дата: 06.06.2019 | Коментарі (0)

     Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника, яке відбулося 31 травня. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Позаду залишилися  десятки списаних зошитів та сотні навчальних годин - на урочистій лінійці діти, батьки та вчителі проводжали навчальний рік та вітали випускників із початком нового етапу життя.

    Ще задовго до початку лінійки тут вже метушилося чимало дітей із букетами, ледь не більшими за самих школярів: кожен виглядав улюбленого вчителя, аби вручити своє квіткове вшанування. Площа перед школою майоріла вишиванками та вдоволеними усмішками дітей, у яких вже незабаром розпочнуться літні канікули. Чи не найповажніше на лінійку крокували «головні» школярі – одинадцятикласники, для яких цей останній дзвоник дійсно останній.

... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: serdyk | Дата: 06.06.2019 | Коментарі (0)

      22 травня в нашій школі відбулося свято «Прощавай, Букварику!». Це святковий захід, де першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Буквариком. Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. Тому, щоб віддати шану Букварику, до свята готувалися особливо старанно. На чолі з класоводом Терещенко Мариною Василівною , вчили вірші та проводили конкурси, підготували гарні музичні композиції. І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, як не залишили байдужими нікого.  

   

  На свято завітало багато гостей. ... Читати далі »

Переглядів: 187 | Додав: serdyk | Дата: 06.06.2019 | Коментарі (0)

Зроби: вдягнись з самого ранку,

Як небо пахне ще зірками,

Ти в українську вишиванку,

Живими шитими шовками.

Люби свою сорочку шиту,

В ній України вся родина.

Легенду бережи нажиту,

Вона, - як життєдайна днина!

   Для українців вишиванка – не просто одяг. Це щось дуже особливе: особисте, рідне і святе. Вишивка – як символ, який зберігає коріння, ідентичність, розуміння себе. вчителі та весь персонал Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ст. 16 травня прийшли до школи у вишиванках, щоб відчути подих нашого минулого і нести його у майбутнє.

  На урочистій лінійці з нагоди свята дітям розповіли історію вишотої сорочки і всіх привітали зі святом. По класах відбу ... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: serdyk | Дата: 26.05.2019 | Коментарі (0)

    Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. 

   З  8 по 10   травня  в  нашій  школі пройшов «Тиждень безпеки дорожнього руху». В рамках Тижня відбулися різні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: тематичні бесіди з попередження дитячого травматизму на дорогах (1-11 класи); виставка малюнків на тему: «Правила дорожнього руху очима дітей» ( 3 – 4 класи). 

   Серед учнів 1-4  класів проведено  квест "Будь уважним на дорозі!" Діти із задоволенням розгадували загадки, складали пазли , малювали дорожні знаки та виконували  ще багато завдань, щоб перемогти .  Перемогу вибороли учні 4 класу. Всі учні отримали тематичні медалі за участь та перемогу в цьо ... Читати далі »

Переглядів: 147 | Додав: serdyk | Дата: 14.05.2019 | Коментарі (0)

  В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

   У 2019 році годинник життя відраховує 33 рік Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.

  В  Дібрівській ЗОШ І-ІІІ ст.  був  проведений виховний захід на тему: «Чорнобиль не має минулого часу», який підготувала Заїка В.С.

Переглядів: 155 | Додав: serdyk | Дата: 14.05.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0