П`ятниця, 17.05.2024, 02:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » Архів матеріалів

    Кожного року учні Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ст. долучаються до участі в акції “Допоможемо зимуючим птахам”, метою якої є створення сприятливих умов для зимуючих птахів. Крім того, такі заходи виховують у дітей розуміння необхідності збереження навколишнього середовища, надання допомоги пернатим друзям.

    Ось і цього року вчителька біології Терещенко Людмила Федорівна провела агітаційно-просвітницьку роботу із залучення учнів та їх батьків до участі в конкурсі «Годівничка для птахів». Винахідливість учасників не знала меж: у хід йшли фанера, коробки, пластикові пляшки, пакети з-під фруктового соку та інший підручний матеріал.

... Читати далі »

Переглядів: 228 | Додав: serdyk | Дата: 19.02.2019 | Коментарі (0)

   В рамках проведення профорієнтаційної роботи у Дібрівській загальноосвітній школі I-III ступенів Диканської районної ради Полтавської області. За сприяння Управління захисту економіки в Полтавській області Національної поліції України,проведено зустріч з Биковим Сергієм, курсантом 2 курсу факультету економіко-правової безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

    Метою заходу було познайомити учнів з проблемою самовизначення, сформувати реальний погляд на вибір професії з урахуванням їх бажань,спрямування учнівської молоді до вибору актуальних професій. Курсант розповів учням , яким повинен бути сучасний поліцейський, та надав практичну допомогу старшокласникам, які планують вступати до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Дана зустріч була спрямована на популяризацію професії поліцейського, патріотичне виховання та формування правосвідомості серед учнівської молоді.

    Учні школи з ... Читати далі »

Переглядів: 207 | Додав: serdyk | Дата: 03.02.2019 | Коментарі (0)

    Захід, який  ми  присвятили   загиблим під Крутами героям, що свої молоді життя віддали в боротьбі за волю України, ми назвали « ЮНАЦТВО, СПОВНЕНЕ НАДІЇ» . 29 січня  учні нашої школи запалили свічку пам'яті та вшанували загиблих героїв хвилиною мовчання. Діти переглянули фільм про трагічну загибель студентського куреня під Крутами, яка  стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну. 

   

   25 січня школярі із сумом в очах переглянули фільм про Голокост та ознайомилися з невідомими фактами з історії цієї страшної трагедії, яка  охопила всю Європу. 

Переглядів: 215 | Додав: serdyk | Дата: 31.01.2019 | Коментарі (0)

         Одразу після канікул,18 січня,  в нашій школі організували сучасні українські вечорниці,з метою підтримки та поширення народних традицій.Адже вечорниці — це веселий настрій, давні звичаї та магічні дійства, що вселяють у людей віру в найкраще.

   Дійство пройшло в  атмосфері чаруючих українських традіцій, по-домашньому -милих, по-козацькому- галасливих, по-українськи — щедрих. Наші вечорниці були незвичайними вони охопили найвеселіші зимові свят ... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: serdyk | Дата: 21.01.2019 | Коментарі (0)

    Зустріч Нового року вже традиційно у багатьох людей пов’язана із зеленою красунею – ялинкою. Проте ми рідко замислюємося над тим, що наше бажання прикрасити живим деревом свою домівку, завдає природі шкоди.

   З метою привернення уваги дітей до проблеми вирубування великої кількості ялинок, які стають прикрасами осель лише на період новорічних свят Дібрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів долучилася до всеукраїнської екологічної акції «Збережи ялинку!» Під час акції кожен учень міг проявити свої здібності і фантазію. Діти продемонстрували власноруч виготовлені новорічні композиції та вирішили, що лісову красуню можна замінити власноруч створеними прикрасами.

 

... Читати далі »

Переглядів: 217 | Додав: serdyk | Дата: 08.01.2019 | Коментарі (0)

      Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

     Не обминув радісний, святковий настрій і Дібрівську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались!

 

     22 грудня у нашій школі відбулося новорічне свято « Новорічний подарунок», яке підготували та провели педагог-організатор Заїка Вале ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: serdyk | Дата: 08.01.2019 | Коментарі (0)

     Перший зимовий місяць в Дібрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів був присвячений національному вихованню. Розпочався він з тижня Захисту Вітчизни, в рамках якого було проведено ряд цікавих заходів.

   

   3 грудня відбулося урочисте відкриття тижня, де всіх ознайомили із запланованими заходами. 4 та 5 грудня вчитель фізичної культури та Захисту Вітчизни Осінній Віталій Іванович провів спортивні змагання серед учнів середніх та старших класів, на яких вони продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку. Переможцями у змаганнях з волейболу стали учні 6 класу, у силових видах спорту перше місце посів Карась Віталій (10 кл.), ІІ – К ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: serdyk | Дата: 20.12.2018 | Коментарі (0)

     23 листопада в Дібрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. відбувся урок скорботи і вшанування пам’яті жертв Голодомору в Україні, який пройшов під гаслом «Україна памʼятає, світ визнає!»

    Всі учні нашої школи долучилися до Міжнародної в цьому році акції «Запали свічку». До цієї трагічної дати в історії нашої країни були поіменно згадані жертви Голодомору таких сіл: Надежда, Климківка, Чапаєвка, Міжгірʼя, Кокозівка.

    Хвилиною мовчання та горінням свічок згадали закатованих голодом жертв геноциду українського народу. Від фактів, озвучених ведучими заходу Карася Віталія та Кокози Анастасії, у багатьох школярів та учителів на очах з’являлися сльози. Після прочи ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: serdyk | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

     "Тільки рідною мовою проговориш до серця"- під таким девізом пройшов тиждень української мови та літератури в Дібрівській ЗОШ І-ІІІ ст. А розпочався він 9 листопада, в День української писемності та мови, написання учнями 9-11 класів та вчителями Всеукраїнського радіодиктанту « На крилах мрій». І уже наступного робочого дня, в понеділок, діти разом з учителем української мови та літератури Наталією Вікторівною Плевако побували на лінійці- екскурсії «Музей української мови», де відкрили для себе нову сторінку мови- силу слова, де полинули в чарівний світ українських пісень. І цей світ захопив настільки, що всі – учні , вчителі підхопили пісні. А шкільна мовознавчо- розважальна газета «Умка» зібрала біля себе і старшокласників, і школяриків. Випускники школи на шпальтах газети ділилися з молодшими друзями, що значить в їхньому житті українська мова, для чого вони її вивчають, чи престижно говорити українською сьог ... Читати далі »

Переглядів: 264 | Додав: serdyk | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

         Теплі погожі дні останнього місяця осені добавили радості школярам Дібрівської ЗОШІ-ІІІ ст., коли вони перебували на осінніх канікулах. 26 жовтня діти (24 учні) разом з вчителями Плужник Ніною Миколаївною, Терещенко Мариною Василівною, Андрущенко Галиною Миколаївною, Заїкою Валентиною Сергіївною поїхали на екскурсію до м. Полтава.

     Цього дня на них чекала філія Національного військово-історичного музею України – музей важкої бомбардувальної авіації. Екскурсоводи -фахівці високої авіаційної кваліфікації, колишні військові льотчики - безпосередні учасники "холодної війни". Нам детально розповіли про кожен з літаків, які представлено на експозиції: Ту-134, АН-2,вертоліт Мі-2, Ту-160, ТУ-22МЗ, ТУ-95. Історія цих машин запам’яталась кожному, бо вони дивом вціліли після атомного роззброєння Українських військ і були передані до музею, щоб усі охочі могли подивитися на всю силу і міць української авіації. Уч ... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: serdyk | Дата: 07.11.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0